top of page

PAPIR VS PLASTIKK

TUSEN TAKK

PRØV YORA GODBITENE PÅ DIN NESTE SOMMERTUR
24. juli 2020

Ferier er for å utforske, slappe av og ta deg tid til å skjemme deg selv og din elskede kjæledyr bort. Yora godbitt serien er ideell for alle ferieopplevelser. Fra å reise til og utforske alle de spennende nye stedene med din beste firbente venn. 

 

 

  1. Reisen til din destinasjon!

 

Yora Dreamers er perfekt for å få en avslappede feriestemning og holde hunden rolig mens dere er på farten. Disse velsmakende godbitene inneholder Yoras velsmakende larver blandet sammen med ingredienser som er spesielt valgt for deres beroligende egenskaper. Sitronmelisse og valerian hjelper hunden din å slappe av for å bli den perfekte reisefølge. 

Den ideelle godbiten for en avslappende drømmeferie i Norge! 

 

 

  1. For de store eventyrene!

 

Hvis du planlegger en aktiv ferie med gåturer, klatring, svømming med din trofaste hundevenn, vil du absolutt trenge noe for å holde energien oppe! En Yora Insect Power Protein Bar vil gi perfekt energi løft for din firbente venn! Laget med superfordøyelig bærekraftige larver som passer til selv den mest følsomme magen. I tillegg vil tilskudd av kaldpresset rapsolje bidra til å fremme sunn hud og pels, ideell etter lang tid spent i havet og solen.

 

 

  1. En ferie snacks!

 

Selvfølgelig ville ingen ferie være komplett uten den beste snacksen. Yora Rewards Håndbakte Kjeks er ypperlig til å belønne hunden med en ny og spennende smak. Disse kjeksene er håndbakte og laget med velsmakende larver og en blanding av eple, gulrot og havre. Veldig velsmakende og lett fordøyelig, den perfekte godbiten for den perfekte ferieturen.

bottom of page