top of page
5 GRUNNER TIL HVORFOR YORA ER FLOTT HUNDEFÔR FOR HUNDER MED FØLSOM MAGE

 

1. november 2019

 

Har hunden din en følsom mage? Her er 5 grunner til at veterinæren vår anbefalte insektbasert hundemat som er skånsom mot følsomme mager.

1.    Singelproteinoppskrift – Yora bruker 100% insektprotein, som betyr at tørrforet vårt er lettere å fordøye, de har et lignende proteininnhold som ferskt kjøtt som legger mindre belastning på hundens nyrer.

2.    Nyskapende protein – En unik proteinkilde som mindre sjanse for at en allergi dannes. Insektprotein. Hvis kjæledyret ditt har en eksisterende allergi mot proteiner, kan Yora være er naturlig alternativ til hydrolyserte fjær eller andre dyre alternativer. 

3.    Hypoalergenisk – sensitive mager trenger å passes på, blandingen av ingredienser er spesielt valgt for å samsvare med hundens naturlige kosthold, og støtte deres behov for sakte frigjørende energipakkede havre og poteter samt persille for nyrenes helse og gresskar for kostfibre. 

4.    Hvetefri – vi tror ikke at korn nødvendigvis er dårlig for kjæledyr, men hvete er et vanlig allergen, så våre oppskrifter er hvetefrie. 

5.    Probiotika – Tarmhelse er bevist å koble til alle slags helseindikatorer, så vi sørger for at Yora støtter kjæledyrets tar. Yoras oppskrift inkluderer sikori og bryggergjær som hjelper gode bakterier å vokse i tarmen, opprettholde fast avføring og rolige mager.

Hvorfor ikke prøve Yora og bli en #YoraUtforsker i dag. Vi tilbyr 100% smaksgaranti, så selv om din sensitive hund ikke fungerer med Yora (som er sjelden), kan du få pengene tilbake. Uten tvil.

bottom of page