top of page
แองเคอ 1

FORANDRE VERDEN

ETT LARVA OM GANGEN

HEI VERDEN, Jeg er Tom Neish, og dette er Dolly og min ape Elliot. Vi er stolte av å presentere verdens mest bærekraftige hundemat. Det har vært en lang og fasinerende reise og jeg føler vårt produkt virkelig kan gjøre en forskjell for dyrene våre og vår planet.

Jeg har jobbet i dyreindustrien i over 20 år som designer og produktutvikler, og over årene har jeg lært mye om hva som gjør dyrefôr bra, og hvor mye mennesker bryr seg om dyrenes velvære. 

Jeg har blitt bekymret de siste årene med veksten av dyrefôr med «human grade» kjøtt i dem. Disse premium dyrefôrene er gode produkter, men som jorden varmes opp og ressursene avtar burde vi virkelig fôre så mye kjøtt til dyrene våre? Jeg har regnet ut at mer enn 500 millioner katter og hunder i verden forbruker noe rundt 23 milliarder ton kjøtt hvert år.

Jeg elsker hunder, men deres diet er bare ikke bra for miljøet!

Som en forelder, er jeg bekymret for klimaendring og jeg gjør mitt beste for   å redusere min families kjøttinntak, men kjæledyr er kjøttetere så jeg la ut for å finne en løsning. Jeg hadde mitt eureka øyeblikk når jeg prøvde en energibar laget av gresshoppe mel. Det var nydelig og jeg lurte på om insekter kunne gi det perfekte proteinet for kjæledyr. 

Jeg nådde ut til noen av verdens beste eksperter i kjæledyrsernæring og entomophagy (læren om spiselige insekter) og etter mye forsking fant vi Hermetia Illucens larve som det mest næringsrike og bærekraftige valget.   Du kan lese mer om fantastiske larvene her. 

JEG ELsKER HUNDER, MEN DEREs DIET ER BARE IKKE BRA FOR MILJØET!

 

แองเคอ 2

VÅRE EKSPERTER

Vi kunne ikke skapt Yora uten ekspertisen av disse strålende menneskene og bedriftene. 

TARIQUE ARSIWALLA

OG ALLE VED PROTIX

Protix er en høyteknologisk gård som produserer våre nydelige larver. Vi bestemte oss for å jobbe med dem fordi de har den mest energi effektive gården, og de brenner for kvaliteten av larvene deres. 

Dannet av Kees Aarts og Tarique Arsiwalla Holland, Protix er en av verdens ledende i insekt oppdrett. De startet selskapet for å produsere sunt og bærekraftig fôr for fiskeoppdrettere.

Deres team av eksperter har analysert ernæringssammensetningen av Hermetia Illucens larver i årevis og har funnet at den har utrolige helse fordeler for mange dyr. De har perfeksjonert alle trinn av oppdrettsprosessen for å gjøre den så effektiv og human som mulig. 

WILL BISSET

ERNÆRINGS EKSPERT

Will har leksikon kunnskap om kjæledyr ernæring, og hans utdanning inneholder en grad i biologi som fokuserer på Dyrefysiologi og Cellebiologi.

Han har også en smittsom entusiasme for å eksperimentere på kjøkkenet. Han kokte, bakte, finpusset og krydret 29 oppskrifter til han var fornøyd med at han hadde oppnådd kjeks-perfeksjon med vårt første fôr, følg med på denne nettsiden for å se hvilke godbiter han lager for Yora neste gang!

MILJØPRINTER

Vi stoppet ikke ved å produsere flott dyrefôr, vi ønsket at forpakningen skulle være så bærekraftig som mulig også. Emballasjen vår er designet for å være enkel å nedbryte under biologiske nedbrytende forhold. Tørrforposene våre har en utrolig ren produksjonsprosess som bruker vannbasert blekk for å minimere forurensninger i atmosfæren.

แองเคอ 3

BETYDNINGEN AV YORA

GÅ MYKT PÅ JORDEN
OG TA BARE DET
DU TRENGER
GAMLE ORDTAK

Mange har spurt hvor navnet kommer fra. Vi heter Yora til ære for en av de siste ukontaktede stammene i den Amazonske regnskogen. Stammer som disse, som alltid har levd i harmoni med naturen, er mest utsatt for skaden forårsaket av menneskets appetitt for kjøtt.

Hvis vi kan avvenne verdens kjæledyr av kjøtt og over på insekter, vil vi gjøre en enorm positiv forandring for planeten vår sin fremtid. Det er opp til oss å ta skritt vi kan for å forandre verden til det bedre.

Takk for at du stopper innom og leser historien vår, hvorfor ikke bestille en pose Yora og se om hunden din liker det? Vi har en 100% pengene tilbake-garanti!

bottom of page